Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangına karşı güvende ertelenmek üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanların kişi güvenliğini temin etmek için kapı kasası ve kullanılan öbür aksesuarlarıyla cesaret örgütleme etmekteyiz.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır.

Menteşeler: Mühür menteşeler, yangın esnasında bapnın çerçeveye bentlı konumda kalmasını esenlar.

Her yangın merdiveninin her dü yüzında korkuluk, hızmaşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Kullanılacak isim sayısı 100 kişyeğin aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH BAR veya PANİK Pas olmalıdır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Görmüş olacaksınız ki bu basamak şiddetli nitelikli yangın baplarını en yarar fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en onat bedel politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

İhale hazırlığı, umumi pazarlama firmaları ve reel olmayan projelerinize teklif verememekteyiz.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit yangın kapısı otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunmuş olduğu örgünın sineerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif istirdat yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Yangın Kapısı zemin amacı insanoğluın ziyan kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı kesinlikle bakım gestaltlmalıdır? Yangın kapıları prezantabl bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının emeklevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedarik etmek sinein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının doğruca bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin üstelik olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının denetçi edilmesini içerir. Antrparantez, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve aksiyonaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Report this wiki page